doelengrotezaal

04-03-2018

Opera Familia

Paul van der Veldt, Carla van der Veldt en hun dochter Belinda vormen samen Opera Familia. Na de grote doorbraak via RTL4 (Hollands Got Talent) in 2011 volgde voor Opera Familia een periode van theatertournees, een met Goud bekroonde CD, zeer veel optredens in binnen- en buitenland, diverse televisiespecials en meerdere awards.

De muziek en stijl van Opera Familia werd het best omschreven tijdens hun tournee afgelopen zomer in Italië. Opera Familia werd daar in één adem genoemd met Il Divo en het Italiaanse publiek benoemde Opera Familia als de vocale versie van André Rieu. Het gevoel van ‘een rondje Vrijthof’ waarbij de mooiste licht klassieke muziek gecombineerd wordt met prachtige operastukken en eigen nummers.
De semi-klassieke benadering met grandeur en stijl spreekt ook internationaal tot de verbeelding. Na vele optredens in onder andere Italië, Griekenland, Egypte, Frankrijk en Engeland, wordt momenteel ook de basis gelegd voor een mooie carrière in Duitsland.

Onder begeleiding van hun zeer bekwame live musici zullen de stemmen van Opera Familia zonder twijfel diepe indruk op u maken in de Rotterdamse Doelen op 4 maart 2018!