zondagochtendconcerten
doelengrotezaal

10-02-2019

Van Smartlap tot Opera XXL

XXL? Ja, want naast de niet te versmaden smartlappen en prachtige operastukken breiden we dit concert uit qua repertoire. U zult nu bijvoorbeeld ook herkenbare zalige chansons en andere hoogtepunten uit de muziekgeschiedenis tijdens dit concert kunnen meezingen!

Dit bijzonder populaire meezingconcert is inmiddels niet meer weg te denken uit de programmering van onze Zondagochtendconcerten. Elk jaar zorgen sopraan Waldin Roes, pianist Bert Nicodem en de multi-instrumentalisten en zangers van Het Groot Niet Te Vermijden voor een luid zingende zaal vol enthousiast publiek. Hierbij worden zij ondersteund door het grote projectkoor De Paerelsangers o.lv. Peter Dingemanse. Kent u de teksten van de nummers niet meer helemaal uit uw hoofd? Geen nood, dan helpen wij u graag een handje met de bekende meezingkrant.

Bij binnenkomst in de foyer wordt u vocaal verwelkomd door smartlappenkoor
de Krijsende Krengen, waardoor u helemaal in de juiste stemming naar de Grote Zaal zult gaan. De kaartverkoop voor dit zeer populaire concert gaat altijd buitengewoon snel, dus zorg dat u de kaarten op tijd bestelt!