zondagochtendconcerten
doelengrotezaal

28-01-2018

Hermandad met Laura Fygi

JUBILEUMCONCERT!

Het jaar 2018 is een heel bijzonder jaar voor Politie Harmonievereniging Hermandad. Het is op 1 februari precies 100 jaar geleden dat deze muziekvereniging werd opgericht door mensen die naast het politiewerk hun ontspanning in de muziek zochten. De concerten waren doorgaans in de Rivierahal van Diergaarde Blijdorp. Vanaf de opening van de Doelen werd dit de vaste concertlocatie voor het politieorkest, dat zijn eerste concert daar op 26 mei 1967 gaf.

Het politieorkest van de eenheid Rotterdam telt ongeveer 40 enthousiaste muzikanten. Zij treden op in uniform en vertegenwoordigen zo met trots de Nederlandse Politie. Het orkest staat sinds vorig jaar onder muzikale leiding van dirigent Bastiaan Uijl.

Voor dit feestelijke jubileumconcert krijgt het orkest medewerking van niemand minder dan Laura Fygi. Deze door u zo gewaardeerde zangeres kwam in de geschiedenis van de Zondagochtendconcerten al vaker naar de Doelen om een prachtig concert te verzorgen, o.a. met Trio Malando.
Samen met De Harmonievereniging Hermandad zal zij u een heerlijke muzikale zondagochtend bezorgen vol verrassend repertoire.