zondagochtendconcerten
doelengrotezaal

25-03-2018

Van Smartlap tot Opera

Dit bijzonder populaire meezingconcert is inmiddels niet meer weg te denken uit de programmering van de Zondagochtendconcerten. Steeds weer zorgen sopraan Waldin Roes, Bert Nicodem en de heren van Het Groot Niet Te Vermijden voor een luid zingende zaal vol enthousiast publiek. Zij bewijzen in een steeds nieuw programma dat opera-aria’s en smartlappen dichter bij elkaar liggen dan u denkt. Hierbij worden zij ondersteund door het grote projectkoor De Paerelsangers o.l.v. Peter Dingemanse.

Meezingen wordt tijdens dit concert zoals u weet ontzettend op prijs gesteld. Kent u de teksten van de nummers niet meer helemaal uit uw hoofd? Geen nood, dan helpen wij u graag een handje met de bekende meezingkrant die u bij het betreden van de zaal op uw stoel zult vinden.

Bij binnenkomst in de foyer wordt u vocaal verwelkomd door smartlappenkoor
de Krijsende Krengen. De vijf heren van Het Groot Niet Te Vermijden zijn fabuleuze multi-instrumentalisten en zangers. Zij bundelen deze morgen hun krachten met de u welbekende sopraan Waldin Roes, pianist Bert Nicodem en het koor om u een onvergetelijke ochtend te bieden.