zondagochtendconcerten
doelengrotezaal

30-03-2025

John Denver - The Tribute

DOOR JOHN EN AMANDA ADAMS
 
In het verleden kwam de inmiddels in Colorado (USA) woonachtige John Adams een aantal keer naar Nederland om de Doelen in het teken te zetten van zijn muzikale idool: John Denver. Deze concerten waren een ongelofelijk succes en het publiek vroeg massaal om méér. Speciaal voor u komt hij dan ook in het voorjaar van 2025 weer van Colorado naar de Doelen, samen met zijn muzikale echtgenote!
 
John Adams begon in 1972 met de muziek van Denver en vertolkt nu al ruim 35 jaar de muziek van Amerika’s Rocky Mountain Legend, won in 1988 de SoundmixShow en heeft zelfs samen met John Denver opgetreden.
In oktober 1997 werd het unieke stemgeluid van John Denver verstomd door een tragisch vliegtuigongeval en om de muziek van John Denver niet in de vergetelheid te laten geraken, heeft John Adams een prachtig repertoire samengesteld. Natuurlijk met grote hits als Leaving On A Jet Plane, Annie’s Song, Calypso, Country Roads, Take Me Home en Thank God I’m A Country Boy. 
Herleef de tijd van deze onvervalste folkzanger samen met John en Amanda Adams, die u zullen meenemen op een muzikale reis in intieme setting met de meest mooie ballads en folk songs uit John Denver’s repertoire.