doelengrotezaal

24-11-2024

Afscheidsconcert Willeke Alberti

“DAG LIEF ROTTERDAM”
 
In 2022 nam Willeke Alberti afscheid van het theater. Nou ja, in elk geval wat betreft haar solo-theatertournees, verduidelijkte zij destijds. Zij sloot haar theatertour af met een mooi afscheidsconcert in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Daarna stopte zij zeer zeker niet met optreden, maar zij ging vaker “voor de zorg zingen”. Haar optredens in zorgcentra brengen veel vreugde bij de mensen aldaar én in het hart van Willeke. Zij wordt volgend jaar 80 en wil alleen nog optredens doen waar ze echt energie van krijgt.
 
Toen wij de Grande Dame van het Nederlandse levenslied benaderden of zij misschien niet tóch nog eens aan onze bijzondere Zondagochtendconcerten mee wilde werken riep ze enthousiast “Dan maken we er samen met mijn geweldige band een fantastisch afscheidsconcert speciaal voor Rotterdam van! Want ik heb Rotterdam ook héél erg lief en mijn vader trad ook altijd graag in Rotterdam op.”
 
Dus Rotterdam en omstreken: zorg met zijn allen voor een bomvolle zaal vol warmte harten voor Willeke Alberti op deze zeer bijzondere zondagochtend 24 november 2024!